Päätettiin tehdä lehti

27 11 2013

Olen tekemässä uutta Huuma-nimistä lehteä.  Lehden voi ostaa täältä.

Lyhykäisyydessään kyse on siitä, että todettiin kavereiden kanssa, että nykyiset naistenlehdet on aika yksipuolisia (jos kiinnostaa, Huuman alkutarinan voi lukea täältä). Innostuttiin vähän kehittelemään ajatusta ja riehaannuttiin niin pahasti, ettei pystytty enää pysäyttämään itseämme: oli ihan pakko tehdä lehti.

Tavoitteena on lehti, josta tulee varmasti hyvä mieli. Minulle on ainakin tullut sen tekemisestä tosi hyvä mieli ennen kaikkea siksi, että meillä on tosi upea porukka ja toisekseen siksi, että viime aikoina on alkanut näyttää siltä, että Huumasta tulee kuin tuleekin hieno lehti.

On mielettömän hienoa ja kivaa tehdä innostavassa ja kannustavassa ryhmässä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Ja miten hyvä mieli asioiden tekemisestä tuleekaan! Tämä on ollut hieno projekti, ja toivon todella, että saadaan tarvittavat rahat kasaan, että saadaan projekti ansaitsemaansa päätökseen.

Sanottakoon nyt vielä, että vaikka kaikki alkoi siitä, että kyllästyin naistenlehtien yksipuolisuuteen, olen sitä mieltä, että lehdistä löytyy myös hyviä juttuja. Tämä meinaa noissa lehtijutuissa usein unohtua.

Mutta! Jotta olennaisin ei unohtuisi: ostakaa Huuma! Jos haluatte pitää tosissanne tammikuussa hauskaa, tulkaa semmaan. Ja jos tämä Huuma-homma on teidän mielestä millään tasolla hyvä juttu, niin auttakaa. Kiitos!

Huuma-lehti muualla verkossa:

Huuma Facessa

Huuma Twitterissä

Huuma Nyt-liitteessä syksyllä ja nyt uudestaan, kun tehtiin Mesenaatin kävijäennätys.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: