Uusi työ

24 09 2010

Olen aloittanut työt Suunnolla Community Specialistina. Uuteen pestiin kuuluu oikeastaan kaikki, mikä liittyy Suunnon olemiseen sosiaalisessa mediassa: tuotan sisältöjä Facebookiin ja Twitteriin (mm.), ohjeistan henkilöstöä, virittelen blogaajayhteistyötä, seuraan mitä Suunnosta puhutaan ja päätän, mihin keskusteluihin lähdetään mukaan ja miten. Iso osa työtä on myös Movescount-yhteisöpalvelu, jonne yritän saada liikennettä, ja jonne tuotan sisältöjä.

Kaikki on vielä uutta ja tosi mielenkiintoista ja jännää. Työssäni yhdistyvät niin mahtavasti kolme intohimoani, nimittäin viestintä, sosiaalinen media ja liikunta. Unelmaduuni siis.

Uusi työ selittää osaltaan viime aikojen hiljaiselon tämän blogin osalta, mutta yritän nyt syksyn tullen taas ryhdistäytyä blogipäivityksissä.

Ja kuten ennenkin, tässä blogissa esittämäni asiat ja mielipiteet ovat omiani, eivätkä välttämättä edusta työnantajani näkemyksiä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

30 09 2010
kimmo

Joskus tuntuu, että meitsi on ihan väärässä duunissa. Kai tosta nyt vielä maksetaan ihan rutosti? Olisihan se kamalaa, jos työ on unelmien täyttymys ja palkka vain keskinkertainen.

30 09 2010
Aku

Hahaa, kyllä se palkkakin on ihan kohdillaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: