Mental note to self

24 09 2010

Sosiaaliseen mediaan liittyy niin paljon hypetystä, että huhhuh. Tässä Elisan hieno esitys, joka liittyy (väljästi) cloud computingiin (eli pilvitietokoneiluun, eh?)

Lisäksi tänään tuli vastaan Greg Satellin hieman kyynisempi näkemys sosiaalisen median tulemisesta (5 Uncomfortable facts for the digital maniacs).

Hienoja lukuja ja argumentteja molemmissa, mutta kaiken tämän some-hypetyksen keskellä pointti lienee se, että myös perinteisellä medialla on vielä paikkansa. Ihmiset katsovat televisiota, vaikka ovatkin Facebookissa. Sähköposti kulkee, vaikka se onkin ihan ysäriä. Digitaaliseen markkinointiin käytetty raha voi olla moninkertaistunut viime vuosina, mutta se on edelleen murto-osa perinteiseen markkinointiin käytetyistä rahoista. Ja niin edelleen.

Sosiaalinen media on jo mullistanut tavat, joilla viestimme, mutta jos sitä kuitenkin yrittäisi muistaa, että kaikki on suhteellista.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

17 11 2010
Helene

Hei,

hyvä pointti! Haluaisin kuitenkin muistuttaa/korostaa, että sosiaaliseen mediaan liittyy erityisesti myös se sisäinen kollaboraatio… Eli miten voidaan tehostaa ja parantaa työtä ja sen laatua. Tämä sisäinen vuorovaikutus on ainakin minusta se paljon mielenkiintoisempi pointti. 🙂

18 11 2010
Aku

Joo, aivan totta ja samaa mieltä! Nämä ajatukset oli ehkä enemmän sieltä markkinoinnin ja ulkoisen viestinnän näkökulmasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: