Matkailija rakastaa nettiä

28 09 2009

Olen nyt Englannissa ansaitulla syyslomalla. Syksy on ollut yhtä hullunmyllyä ja mennyt siivillä venäjänkielisiä nettisivuja tehdessä. Onneksi ne ovat nyt julki.

Viime viikolla meillä oli mielenkiintoisia vieraita. Vanha opiskelukaveri Taiwanista pysähtyi meillä maailmanympärimatkallaan. Onnistuin Qaikun avulla saattamaan toimistonomadin Janne Saarikon  yhteen näiden muotoilijanomadien kanssa ja heillä oli mielenkiintoinen tapaaminen. (Videodokumentaatiota tapaamisesta  Jannen blogissa.)

Minusta on edelleen aivan mieletöntä, miten internet on mullistanut tämän maailman. Esimerkiksi näihin vanhoihin opiskelukavereihin tulee pidettyä yhteyttä LinkedInin kautta, feissarissa ja Twitterissä, ja kun tiet kohtaavat – kuten nyt kävi – on ihan luontevaa ottaa yhteyttä pitkienkin aikojen jälkeen ja nähdä kasvokkain. Verkoston lautta löytyy sohva, jolle nukahtaa ja samanhenkistä seuraa, oli sitten Shanghaissa, Pietarissa tai Helsingissä. Matkakertomukset ja -kuvat jaetaan tietysti blogissa ja reitti selviää Dopplrista.

Internet, olet ihana.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: