Mikä sinua inspiroi?

6 05 2009

Twitter-epäilijät marmattavat aina, ettei ketään kiinnosta mitä sinä teet juuri nyt. 

Ei kiinnostakaan.

Kuten Brian Solis kirjoittaa blogissaan, että ’Mitä teet?’ onkin väärä kysymys. Oikeampi kysymys olisi ’Mikä sinua inspiroi?’ tai ’Mitä opit tänään?’.

Tänään  minua inspiroi oppia lisää hakukoneoptimoinnista Venäjällä (onko lukijoissa Yandexin tuntijoita?) ja opin, ettei edes Pietarin Sokos-hotellissa tule lämmintä vettä.

Mikä sinua insiroi? Entä mitä opit tänään?

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

7 05 2009
MRM

Mä olen yks Twitter-epäilijöistä. Viime viikkoisen uutisen mukaan Twitter tulee kuolemaan nopeammin kuin esim. Facebook. Itse ajattelen ihan samaa, koska Twitter on aika yksipuolinen kanava. Toki se on nopea ja kynnys ”pitää blogia” ei ole kovin korkea, mutta itse ajattelen juurikin siten, ettei ketään kiinnosta tietää mitä teen juuri nyt. Mitä ajattelen tai Mikä minua inspiroi -kysymykset ovat askel parempaan sisällölliseen suuntaan. Ehkä niihin voisi jopa keksiä jotain kirjoitettavaakin.

En kuitenkaan halua perustaa tuhannetta twitter-tiliä, jota en ehdi/jaksa/muista päivittää ja jota loppujen lopuksi ei kukaan lue. Jätän blogaamisen niille, joilla sanottavaa on, ja jotka ovat verkostoissaan sellaisessa asemassa, että pystyvät sanomallaan vaikuttamaan asioihin. Näen nimittäin, että henkilön asema ja ammatti vaikuttaa siihen kuinka paljon henkilöllä on mielenkiintoista sanottavaa ja jaettavaa verkostolleen.

8 05 2009
katleena

Kiitos kiinnostavasta postauksesta!

Itse en ole (vielä?) Twitterissä, sillä en ole toistaiseksi keksinyt siihen tarvetta. Ainakin tähän asti blogit ja Facebook ovat tarjonneet riittävän kanavan sosiaaliseen mediaan. Toisaalta olisi kiinnostavaa kuulla, minkä tarpeen Twitter tyydyttää. Mikä on se ominaisuus, jota blogeissa tai Facebookissa ei ole?

Qaikuun olen jo liittynyt, sillä sen chattimäisyys kiinnosti. Toistaiseksi olen kuitenkin ollut siellä lähinnä sivustaseuraaja.

Ja kuten huomaat, nyt minulla on jo kuva myös WordPressissä. Kenties ensi viikolla olen jo Twitterissäkin…

8 05 2009
Mitä Twitter tarjoaa? « ORGCOMMS

[…] Twitter tarjoaa? 8 05 2009 Eilinen Twitter-postaukseni kirvoitti pari niin ajatuksia herättävää kommenttia, että jatkan edelleen aiheesta. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: