Kevään huipuimmat työkalut

4 04 2009

Terkut lukijoilleLöysin tänään ScreenToasterin ja minulla menivät pasmat niin sekaisin, että aloin välittömästi tekemään työjuttuja sen avulla. LAUANTAI-AAMUNA, miettikää nyt!

Screentoaster on netissä toimiva työkalu, jolla voi tallentaa omalla näytöllä tapahtuvia juttuja ja jakaa  sitten muiden kanssa. Jakamisen voi hoitaa joko Screentoasterin omassa palvelussa, Youtuben kautta, tai videon voi ladata omalle koneelle ja keksiä itse paremman keinon. Itse aloin jo tekemään opastusvideota tietyistä brändityökalumme toiminnallisuuksista ja monta muutakin ideaa tuli jo mieleen. Käyttö on tosi helppoa ja hauskaa, kannattaa kokeilla!

Toinen ihan ässä keksintö on suomalainen Sumo Paint. Kyseessä on ilmainen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla voi luoda, muokata ja tallentaa kuvia joko omalle koneelle tai verkkoon. Käytännössä Sumo Paint on siis verkossa toimiva fotari, eli erinomainen työkalu niille, joilla ei ole koneella asennettuna hienostunutta kuvankäsittelyohjelmaa.

Havainnollistaakseni miten helppoa ja nopeaa molempien työkalujen käyttö on, tein teille  ScreenToasterilla malliksi pienen videon siitä, miten tein Sumo Paintilla ylläolevan kuvan. Tämän tekemiseen meni tasan yksi minuutti ja 49 sekuntia – yhtä kauan kuin teillä kestää katsoa se.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: