Hyvä MyIittala!

6 03 2009

Täytyy sanoa, että Iittalan markkinointiviestintä on kauhean onnistunutta. Olen jopa tilannut Iittalan uutiskirjeen sähköpostiini, mikä on todella harvinaista. Asiaan tietysti vaikuttaa se, että minua kiinnostaa kauniit arkiesineet ja ylipäätään suomalainen/pohjoismainen design.

Sähköposteja ei tule ärsyttävyyteen asti, ja niissä on aina jotain asiaa, eli yleensä alennuksia tai kutsuja asiakastilaisuuksiin. Viimeisimpänä tuli kutsu MyIittala-verkkoyhteisöön.

Hieman skeptisenä kirjauduin palveluun, mutta sivusto yllätti heti positiivisesti. Miten ihana värimaailma ja klassinen, selkeä ilme! Brändi oli selvästi viety verkkoon juuri kuten voi olettaakin.

Uskon, että palvelusta kehkeytyy vielä oikein aktiivinen yhteisö. Jäsenille oli oma kuvakilpailu (tyyliin ’tee oma kollaasi Iittala-tuotteista’), kuukauden etu (-20 % Kartio-laseista) ja muuta aiheeseen liittyvää asiaa.

Eikös Iittala-tuotteiden myynti ja ostaminen ole iso bisnes huuto.netissä? Tällaisen palvelun voisi lisätä myös Iittalan verkkopalveluun – mikä olisikaan parempi kohderyhmä kuin MyIittala-jäsenet, ja varmasti mieluinen palvelu kävijöille!

Aika jännä linjanveto muuten, että sivusto on täysin englanninkielinen (vai valitseekohan sivusto kielen automaattisesti selaimen oletuskielen perusteella?). Ei varmasti haittaa ollenkaan, näin sivustolle saadaan varmaan kansainvälinen yhteisö (tosin suomalaisia saisi varmasti paremmin mukaan suomenkielisellä palvelulla).

Kyllä kelpaa, Iittala, vaikka niitä Teema-sarjan uusia osia en voi sulattaa alkuunkaan. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

15 03 2009
Katleena

Kiitos mielenkiintoisesta tekstistä!

Nyt puutun postauksen lopussa olleeseen sivuseikkaan, mutta olipas tosiaan tehty kamala laajennus Teema-sarjaan. Eihän Teema voi olla metallia eikä lasia! Voi mikä pettymys.

3 08 2009
MyIittala-yhteisö elää « ORGCOMMS

[…] 3 08 2009 Kehuin maaliskuussa silloin hiljattain lanseerattua MyIittala-yhteisöä. Luin juuri Kauppa.fi:stä, että […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: