Aloitetaan!

9 04 2008

Noniin, tässä tämä blogi nyt on, asiaa hömpän sijaan!

Ei liene vaaraa, että järin vakavaksi heittäytyisin, mutta odottakaa vähemmän henkilökohtaista avautumista ja fiktiota kuin vanhassa, henkilökohtaisessa blogissa. Yritän pitäytyä viestintään liittyvissä aiheissa.

Henkilökohtainen blogi on ollut ihan hauska ja hyödyllinen harrastus. Sitä tuunatessa on tullut blogimaailma ja monet vimpaimet siinä sivussa tutuiksi. Mutta viime aikoina on alkanut tuntua, että usein minua kiinnostava asia jää sanomatta oikean foorumin puuttuessa. Tämä on siis niille ”oikeille asioille” varattu.

Toisaalta sisäinen paine kannusti tällaisen asiablogin perustamiseen: henkilökohtaista blogia seuraa moni puolituttu, ja soisin heidän mieluummin tuntevan minut asiallisena viestinnän ammattilaisena. Hahaa. No enhän minä tietenkään tätä niille kirjoita, vaan pikemminkin vastapainoksi omien hautajaisten suunnittelulle, ihmissuhdeselvittelylle, lomamuistelulle tai -haaveilulle ja loputtomille listoille. Ehkä ammatillinen identiteettini kasvoi liian suureksi blogien hiekkalaatikolle!

En meinaa muuten millään päästä kunnolla jyvälle tästä WordPressistä, mutta olkoon nyt toistaiseksi. Pitää vielä säätää myöhemmin tyylitiedostojen kanssa (koska eihän tämä tällaisena minulle kelpaa), mutta se saa odottaa.

Tervetuloa siis yhteisöviestintä-aiheisen blogini pariin!

Ole hyvä ja kommentoi, lue, linkkaa, laita viesti ja NAUTI!

T. AQ

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

22 04 2008
MRM

Toisen blogisi fanina (ja tietty sun fanina) ryhdyn seuraamaan tätäkin. Ihquu että sä jaksat hakata näppistä myös vapaa-ajalla, ja vielä työasioista. Mä tyydyn vain nauttimaan, ehkä joskus osallistumaan.

Lycka till!

22 04 2008
Anna-Kaisa Varamäki

Kiitos kiitos MRMeli. 😉 Kommentit ovat aina tervetulleita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: